Суд знову призупинив приватизацію "Криворіжсталі"

Голосіївський суд Києва прийняв до розгляду ще одну скаргу на дії Держкомісії з цінних паперів і фондового ринку (ДКЦПФР) і Фонду держмайна (ФДМ) з корпоратизації і приватизації ВАТ "Криворіжсталь", знову призупинивши конкурс з продажу 93,02% акцій гірничо-металургійного комбінату, передають Українські Новини.

 

Скаргу подав у п"ятницю, 11 червня, народний депутат України Степан Хмара (фракція блоку Юлії Тимошенко). Про це повідомила партнер компанії "Адвокатська фірма "Сергій Козьяков і партнери" ?рина Назарова, яка ? адвокатом Степана Хмари.

За її словами, у своїй скарзі депутат вимага? скасувати рішення ДКЦПФР, яким був заре?стрований випуск акцій "Криворіжсталі", інформаційне повідомлення ФДМ про проведення конкурсу з продажу 93,02% акцій комбінату і накази ФДМ про затвердження плану розміщення акцій комбінату і додаткових умов конкурсу з продажу 93,02% акцій підпри?мства.

Назарова відзначила, що суд прийняв скаргу Хмари до розгляду, а це означа?, що дія відповідних актів ДКЦПФР і ФДМ припинена.

За інформаці?ю адвоката, дата розгляду скарги Степана Хмари буде відома у вівторок, 15 червня.

Тим часом, Голосіївський районний суд Ки?ва відмовився розглядати скаргу депутата Верховної Ради, глави спеціальної контрольної комісії парламенту з питань приватизації Валентини Семенюк на дії ДКЦПФР і ФДМ щодо приватизації комбінату "Криворіжсталь", повідомили в прес-службі Соціалістичної партії.

Засідання Голосіївського суду було призначено на 10:45 п"ятниці, 11 червня, однак не відбулося, оскільки скарга була передана до Печерського суду, що відмовив Семенюк у її розгляді.

 

11 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів