В Кіровограді - зоопарк замість мітингу Ющенка

Опозиційний кандидат на президентсво Віктор Ющенко у вівторок приїздить на зустріч з виборцями до Кіровограда, звідки повідомляють про дії місцевої влади, які, напевне, ускладнять кампанію кандидата.

 

Зокрема повідомляють, що в центр Кіровгорада вивезли пересувний зоопарк і розташували його на площі, де прихильники пана Ющенка хотіли провести мітинг.

Як переда? наш кореспондент, місцеву владу було повідомлено про намір провести мітинг, але пересувний зоопарк було встановлено на центральній площі міста ще в суботу.

?з площі Хмельницького, на яку було перенесено мітинг Віктора Ющенка та Юлії Тимошенко, повідомляють про нібито замінування - анонімний дзвінок надійшов до МНС, рятувальники якого оточили площу.

Кореспондент Бі-Бі-Сі у Кіровограді каже, що адміністрація місцевих державних вищих навчальних закладів змінила розклад лекцій, щоб задіяти студентів у другій половині дня. Пари мають закінчитися через годину після початку мітингу за участі Ющенка.

У понеділок у школах Кіровограда було проведено батьківські збори, на яких батькам давали поради щодо того, який вибір робити 31 жовтня. Батькам кіровоградських школярів дали пораду голосувати за Віктора Януковича.

[i] Підготовлено за матеріалами української служби радіо "Бі-Бі-Сі"
[/i]

 

26 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів