Закарпатська організація "Сильної України" входить у десятку лідерів за показниками розбудови партії

Закарпатська делегація представників партії "Сильна Україна" взяла участь у Всеукраїнському форумі партії Сергія Тігіпка "Сильна команда - сильна країна". Загалом форум зібрав понад три тисячі делегатів "Сильної України" з усієї країни.

 

Закарпатська делегація представників партії "Сильна Україна" взяла участь у Всеукраїнському форумі партії Сергія Тігіпка "Сильна команда - сильна країна". Загалом форум зібрав понад три тисячі делегатів "Сильної України" з усієї країни. Участь у роботі форуму також взяли переможці Народного праймеріз - претенденти у виборчі списки від партії на найближчі регіональні вибори і кандидати в мери.
Лідер партії заявив, що "Сильна Україна" буде боротися за владу на найближчих регіональних виборах, щоб проводити необхідні країні реформи. На думку Тігіпка, без термінових корінних змін Україна приречена залишитися на узбіччі світових економічних процесів.
Михайло Попович, голова Бюро Закарпатської обласної організації Політичної партії "Сильна Україна" розповів: "Беручи участь у Форумі, ми засвітили своїх людей та показали закарпатцям інші команди. На старті виборчої кампанії почуваємося впевнено і очікуємо на підтримку закарпатців, щоб разом змінити ситуацію в області на краще".
Керівник регіонального секретаріату Закарпатської обласної організації партії "Сильна Україна" Іван Артьомов зауважив, що згідно підсумками розбудови партійної структури, які на Форумі озвучив лідер "Сильної України" Сергій Тігіпко, Закарпаття посідає 9 місце в Україні за кількістю членів партії та 2 (!) місце зі кількістю первинних партійних осередків.

Прес-служба Закарпатської обласної організації Політичної партії "Сильна Україна"

 

10 вересня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів