Владімір Путін відповів на запитання громадян України

Російський президент Владімір Путін відповів на запитання громадян України у прямому ефірі на трьох національних телеканалах на початку візиту до Києва.

 

Президент дав високу оцінку розвитку російсько-українських вза?мин, заявивши, що значне зростання товарообігу засвідчило правильність кроків на подальшу економічну інтеграцію.

Російський лідер наголосив, що обидві країни вдалися до позитивних кроків щодо "наповнення конкретним змістом" угод про створення чотирма країнами СНД ?диного економічного простору.

Владімір Путін особливо відзначив діяльність уряду прем'?ра Віктора Януковича, але не підтримав безпосередньо його кандидатуру на президентських виборах, назвавши небезпечним будь-яке безпосередн? втручання Росії у перебіг виборів.

Російський президент також позитивно оцінив ідею подвійного громадянства, яку відстою? Віктор Янукович, і пообіцяв, що українці зможуть їздити до Росії за внутрішніми паспортами.

Провідні опозиційні кандидати у президенти назвали візит Владіміра Путіна до Україні - офіційно для відзнаки 60-річчя визволення Ки?ва від нацистів - невчасним і застерегли від російського втручання в українські політичні процеси.

[i]Підготовлено за матеріалами української служби радіо "Бі-Бі-Сі" [/i]

 

27 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів