Андрія Сербайло: "Майбутнє України — в руках її дітей, які сьогодні сидять за шкільними та студентськими партами"

У рамках робочого візиту на Закарпаття, перший заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко відвідав Берегівську школу-інтернат.

 

У робочій поїздці його супроводжував перший заступник голови облради Андрій Сербайло.
У Берегові поважного гостя зустріли перші заступники: голови РДА - Степан Медвідь, Берегівського міського голови - Олександр Гладун, заступник директора згаданого інтернату Світлана Стрічек та ін.
Оглянувши навчальний заклад, Микола Томенко та Андрій Сербайло висловили подяку господарям, зокрема, голові Берегівської райдержадміністрації Ігорю Свищу за якісну підготовку школи - інтернату до нового навчального року та побажали педагогічному колективу плідних успіхів на освітянській ниві, а також міцного здоров’я, благодаті й добробуту. Адже, за словами Андрія Андрійовича, майбутнє України — в руках її дітей,які сьогодні сидять за шкільними та студентськими партами. І про них потрібно дбати зі щирим серцем.
На завершення зустрічі Микола Томенко подарував інтернатівцям спортивне спорядження, зокрема сітки для футбольних і гандбольних воріт, а також для баскетбольних щитів.
Прес-служба облради

 

21 вересня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів