"Наша Україна" вимагає розслідувати факти фальсифікації при створенні додаткових дільниць у Росії

Група депутатів, членів парламентської фракції "Наша Україна" звернулася до Генпрокуратури з вимогою розслідувати факт фальсифікації з боку керівництва МЗС при поданні заявки до ЦВК про створення додаткових виборчих дільниць на території Росії.

 

Про це повідомив член "Нашої України" Борис Тарасюк на прес-конференції у вівторок, 26 жовтня.

У свою чергу, народний депутат України Петро Порошенко повідомив, що всі документи, на підставі яких створені додаткові дільниці на території Росії, на 100% ? фальшивими.

За його словами, кожен лист з потенційним списком виборців на додаткових дільницях у Росії містив рівно по 20 осіб, деякі з яких взагалі ? громадянами Росії.

Крім того, відзнача? Порошенко, до ЦВК не було передано жодних підтверджень того, що ці люди перебувають на консульському обліку, а заяви про відкриття таких дільниць написані одним почерком.

Депутат також заявив, що на актах, які складалися у ЦВК за результатами перевірки документів, на підставі яких були створені додаткові дільниці, стоять підписи представника кандидата в президенти Віктора Януковича Степана Гавриша.

Петро Порошенко також нагадав, що 26 жовтня Верховний Суд України почав розглядати скаргу на зазначене рішення Центрвиборчкому.

 

27 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів