Закарпатська облрада просить у Кабміну 10 млн. грн. для оплати праці бюджетників

Закарпатська обласна рада звернулася в Кабінет Міністрів з проханням виділити 10 млн грн до кінця року для оплати праці бюджетників. Відповідне звернення було прийняте депутатами на засіданні першої сесії Закарпатської обласної ради VI скликання, пише УНІАН

 

Як йдеться в зверненні, на Закарпатті склалася негативна ситуація із забезпеченням витрат на оплату праці з нарахуваннями працівників бюджетних установ, які фінансуються з місцевих бюджетів області.

Незабезпечену асигнуваннями потребу в коштах на оплату праці з нарахуваннями планувалося забезпечити за рахунок нерозподіленої між бюджетами районів і міст додаткової дотації на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів за підсумками виконання місцевих бюджетів за перше півріччя 2010 року.

Проте, як наголошується в зверненні, Законом "Про внесення змін до законів України "Про державний бюджет України на 2010 рік" і "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" від 8 липня 2010 року бюджету області зменшений обсяг додаткової дотації на вирівнювання фінансової забезпеченості на 16,3 млн грн, або на 74,9%.

Як підкреслюється в зверненні облради, навіть під час направлення додаткових ресурсів на оплату праці з нарахуваннями впродовж травня-жовтня в сумі 36 млн грн питання забезпечення асигнуваннями витрат на оплату праці з нарахуваннями працівників бюджетних установ залишилося невирішеним. До кінця року на вказані цілі необхідно додатково знайти 10 млн грн.


УНІАН

 

24 листопада 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів