Вибори президента: останні дані ЦВК

Як повідомив голова Центральної виборчої комісії Сергій Ківалов, на виборах в Україні за попередніми даними перед веде Віктор Янукович.

 

По тому, як оброблено 21,82% білетенів, за пана Януковича віддали голоси 47,75% виборців, за його головного суперника Віктора Ющенка - 32,59%.

Керівник соціалістів Олександр Мороз ма? 5,60%, лідер комуністів Петро Симоненко 4,98%, наталя Вітренко - 1,53%.

Решта кандидатів не набрали 1% голосів.

Це дані на 2 годину 05 ночі за Ки?вом.

Втім, зазначив голова Центрвиборчкому, результати щохвилини змінюються. Скажімо, за первісними даними, співвідношення між головними кандидатами було 54 на 28.

За словами Сергія Ківалова, за результатами виборів у Ки?ві перед веде Віктор Ющенко, який також перемага? у західних областях.

У центральних та південних областях і в Криму Віктор Янукович значно випереджа? усіх опонентів.

Представник Віктора Ющенка у Центрвиборчкомі - Микола Катеринчук - заявив, що про ті чи інші тенденції можна буде казати лише коли буде оброблено щонайменше 15-20 відсотків бюлетенів і коли почнуть надходити дані з центральних регіонів.

Микола Катеринчук додав, що вже ? факти про те, що на деяких дільницях міліція разом з представниками державних адміністрацій перешкоджають доставці бюлетнів до територіальних дільниць і він не виключив можливість заміни протоколів.

Керівник виборчого штабу Віктора Януковича Сергій Тигіпко висловив переконання про неминучість другого туру.

Підготовлено за матеріалами української служби радіо "Бі-Бі-Сі"

 

01 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів