Опозиція скаржиться на шахрайство під час виборів

Представники української опозиції мають намір сьогодні подати до парламенту їхні скарги про те, що вони називають поширеним шахрайством на президентських виборах.

 

Про це повідомля? агенство Рейтер, додаючи, що у штабі Ющенка переконані, що влада вдалася до підтасовки результатів, аби гарантувати сво?му кандидатові - чинному прем"?р-міністрові Віктору Януковичу випередження вже у першому турі.

Голова Штабу Ющенка - Олександр Зінченко вважа?, однак, що перемогу вже в першому турі голосування здобув провідник опозиції, однак - цитата - "були задіяні усі важелі, аби лише не визнати цього."

Керівник виборчої кампанії опозиційного кандидата, депутат Верховної Ради України Олег Рибачук в інтерв"ю Бі-Бі-Сі так відповів на запитання про те, наскільки справедливими були проведені вибори:

"Від самого початку, вибори не були ані вільними, ані справедливими, однак - я пишаються своїми співвітчизниками-українцями, які попри увесь тиск, неймовірну психологічну війну з екранів провідних телеканалів та зі шпальт часописів, і попри чорний піар - не поступилися і засвідчили, що ми-таки ма?мо у себе в країні громадянське суспільство."

[i]Підготовлено за матеріалами української служби радіо "Бі-Бі-Сі"[/i]

 

02 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів