Закарпаття: повії вартстю в 20 доларів

На залізничному вокзалі Мукачево 25-річний місцевий житель Іван познайомився з двома місцевими повіями. Після короткої розмови одна з них, 26-річна Надія, запропонувала піти з молодим чоловіком до нього додому. Звичайно, за гроші хоч і невеликі. Свої секс-послуги дівиця оцінила в 20$.

 

Спочатку все йшло, як звичайно. Але коли путана пішла “пудрити носик”, її клієнт міцно заснув. Побачивши, що господар спить, вона по-нахабному почала нишпорити по житлу. З його кишень вона вишкребла близько 15$, витягла мобільний телефон і три зарядних пристрої.

А далі одягнулася і тихо вийшла з кімнати. Коли чоловік усвідомив, що його обікрали, звернувся за допомогою до Мукачівського міськвідділу міліції. Далі з’ясувалося, що ця людина – не єдина жертва мукачівської повії.

Як повідомили в ГУ МВС Закарпатської області, з 16-річного віку Надя заробляє на життя таким способом. Її мати виховувала дівчину сама. Любила нерідко заглядати в чарку. З цієї стежці вирушила в життя і Надія.

Жінка має трьох діточок, правда, й сама не відає достеменно, хто їх батьки… До того ж, нещасних виховують притулки, оскільки горе-матір позбавлена батьківських прав.

Проти злодійки міліція порушила кримінальну справу і склала адміністративний протокол за проституцію.

Інтернет-газета "Панорама Мукачева"

 

03 серпня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів