У МУКАЧЕВІ ШАХРАЙКА "ЗНЯЛА ПОРЧУ" НА 6000 ГРИВЕНЬ…

Скільки міліція не попереджає громадян про небезпеку стати на вулиці жертвою псевдо-цілительок, а люди обачнішими не стають.

 

Як наслідок, маємо все нові випадки шахрайств. От і 30-річну жительку Мукачева підстерегла вечірньої пори на одній з вулиць міста незнайома смаглявка. Залякавши жертву, що на тій "порча", від якої вона може померти, "цілителька" пообіцяла допомогти. І так заговорила довірливій жінці зуби (вочевидь, тут не обійшлося без гіпнозу), що та віддала незнайомці все, що мала: 100 доларів, 800 гривень, кілька найменувань золотих виробів. Загалом завдано збитків на суму шість тисяч гривень. Отямившись, потерпіла звернулася із заявою в міліцію, але за шахрайкою вже й слід простив…
За скоєння злочину розшукується смаглява жінка віком 20-25 років, повної тілобудови, яка була одягнена в чорні бриджі та чорну футболку з жовтими полосами на грудях. Якщо ви теж стали жертвою цієї особи, або маєте якусь інформацію з цього приводу, звертайтеся в Мукачівський міськвідділ міліції, або за тел. "102".

 

12 серпня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів