LT ENGLISH SCHOOL - ШКОЛА АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

LT ENGLISH SCHOOL – це школа, яка займається викладанням англійської мови на різних рівнях, від базового до вищого, та навчанням людей різних вікових категорій, від школярів до дорослих.

 

LT ENGLISH SCHOOL – це школа, яка займається викладанням англійської мови на різних рівнях, від базового до вищого, та навчанням людей різних вікових категорій, від школярів до дорослих.
LT ENGLISH SCHOOL є тестовим центром, який проводить тестування для отримання міжнародної сертифікації TOEIC (Test of English for International Communication) для працевлаштування та навчання за кордоном. Ми є представництвом Українського тестово-тренінгового освітнього центру, що знаходиться в Києві, та представляємо даний центр на Західній Україні, зокрема, у Закарпатській, Львівській та Івано-Франківській областях. Серед пропозицій нашої школи підготовка та здача екзамену для отримання міжнародного сертифікату TOEIC безпосередньо в Ужгороді. До цього часу дана процедура була можлива тільки в Києві, відтепер бажаючим отримати міжнародний сертифікат непотрібно нікуди їхати, екзамен можна здати в нашій школі.
Школа розташована в центрі міста в гарно оснащеному, сучасному офісі. Ми слідкуємо за новинками в освіті за кордоном і паралельно впроваджуємо елементи інноваційної освіти на Закарпатті.


Основні напрямки діяльності школи:

- запровадження інноваційної освіти на Закарпатті;

- вивчення англійської мови: нові методики викладання;

- розмовна англійська мова в груповій та індивідуальній формах;

- розмовна англійська по скайпу;

- ділова англійська мова;

- ділова англійська онлайн;

- міжнародна сертифікація TOEIC;

- проведення семінарів та конференцій на тему освіти;

- підготовка до екзаменів TOEFL, IELTS для навчання за кордоном;

- бібліотека англомовної навчальної літератури;

- волонтерська діяльність;

- усний та письмовий переклади.

Інноваційна освіта.

Цей термін позначає нову форму освіти запропоновану вищими навчальними закладами США. В основі "інноваційної освіти" лежить методика критичного мислення. За методикою критичного мислення, головною особою в навчальному процесі виступає учень. Вчитель, в процесі навчання, повинен спрямувати мислення учня в те чи інше русло, так би мовити, скорегувати його. Учень навчається самостійно, прислухаючись до логіки та своєї здатності аналізувати, і на основі цього приймає самостійні рішення. Роль вчителя – подати матеріал для аналізу та роздумів у доступній та цікавій формі і дати учневі можливість задіяти уяву, фантазію, певний життєвий досвід для розв’язання поставленої перед ним задачі.
Методика критичного мислення може застосовуватись при викладанні будь-якої дисципліни. Наша школа презентує дану методику на Закарпатті і розпочинає вивчення англійської мови з елементами критичного мислення.
Курс розрахований на розвиток у школярів умінь і навичок, необхідних для успішного психоемоційного розвитку та креативної самореалізації.
Ми вчимо думати, приймати рішення і реалізовувати свій потенціал.
Програма передбачає практичні заняття, в ході яких учнів навчають оцінювати ситуації, приймати рішення, активно використовувати накопичений досвід як в навчанні, так і повсякденній діяльності.
Під час проведення занять ми використовуємо найновіші навчальні посібники та комп’ютерні програми для формування логіки, швидкості мислення, мовної компетентності і навичок спілкування англійською мовою.
Курс навчання пройшов 3-річну апробацію у вищих навчальних закладах і довів свою результативність.


Курси англійської мови.
• Курси англійської мови в групах та індивідуально (всі рівні);
• групи до 6 чоловік;
• навчання в групі: 2 рази на тиждень;
• тривалість 1 заняття – 1.5 год. з перервою після 45 хв.;
• ранкові, денні та вечірні групи;
• тривалість одного рівня - 3-3,5 місяця;
• проведення англомовних вечірок – 1 раз на місяць;
• залучення мовців англійської мови до занять (США, Великобританія, Канада, Австралія)
• підготовка до TOEIC, TOEIC Bridge, TOEFL IBT.
• проводимо групові тестові сесії по здачі міжнародного іспиту
TOEIC (Test of English for International Communication) з видачею міжнародного сертифіката, який визнають 9000 компаній по всьому світу і понад 4 000 коледжів та університетів.


TOEIC (Test of English for International Communication).

TOEIC (Test of English for International Communication) - це тест, який визначає ступінь мовної підготовки людей, для яких англійська не є рідною. Він визначає рівень володіння англійською мовою у повсякденному житті тих, хто працює в міжнародному середовищі.

Не секрет, що при прийомі на роботу в міжнародну компанію, обидві сторони, як роботодавець, так і претендент, відчувають певний ризик і відомий психологічний дискомфорт. Роботодавець, зі свого боку, ризикує найняти на роботу працівника, який може не впоратися із завданням, що на нього покладається, і "провалити" важливі переговори, завдавши компанії моральний і матеріальний збиток.
Претендент, з іншого боку, ризикує не отримати хорошу роботу, тільки тому, що суб’єктивна оцінка якогось посередника при прийомі на роботу або самого роботодавця виявилися несприятливими для претендента. В кінці постраждали обидва: роботодавець втратив цінного співробітника, а претендент не отримав бажаної роботи і не зміг примножити потенціал компанії. TOEIC – тест, розроблений всесвітньо відомим лідером в області тестування - компанією ETS (Educational Testing Service), відомою в усьому світі, як розробника тесту TOEFL, на замовлення Міністерства Працевлаштування Японії.

Об’єктивність оцінки багаторічного безперечного авторитета і лидера в сфері тестування доведена часом і охоче визнається 4, 000 компаній по всьому світу, серед яких IBM, Motorola, BMW, Ford, Hyundai, Nissan, Renault, Volkswagen, Airbus, Air France, Northwest Airlines, United Airlines, British Petroleum, ESSO, Mobil Oil, Coca Cola, Kraft Jacobs Suchard, Kirin Brewery, Procter & Gamble, Unilever, Astra Zeneca, Glaxo - Welcome, Hoffman-la-Roche, Pfizer, Sanofi, Deutsche Bank, та багато інших. На даний момент власниками сертифікатів щорічно є понад 3.500.000 чоловік по всьому світу.
Сертифікат про здачу TOEIC визнається в багатьох країнах світу і дає Вам можливість реалізувати свій творчий потенціал і отримати гідну роботу, чи то в Америці, чи то в Європі чи в Азії.






КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

Адреса:
м. Ужгород,
вул. Швабська, 67
2 поверх.

Website: www.ltenglish.com.ua

E-mail: [email protected]

Тел.: +38 (0 99) 44 0 33 70

 

22 серпня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів