Відбулася міжнародна наукова конференція "Незалежність України в глобалізованому світі: вектори ХХІ століття"

Під час конференції відзначили відомого закарпатського науковця Світлану Мітряєву

 

Напередодні відзначення 20-ї річниці незалежності України в Національному інституті стратегічних досліджень (м. Київ) відбулася міжнародна наукова конференція "Незалежність України в глобалізованому світі: вектори ХХІ століття". Науковці та експерти України, Росії, США, Японії, Польщі обговорили політичні та гуманітарні орієнтири розвитку України в глобалізованому світі, питання економічного суверенітету і сучасні підвалини національної конкурентоспроможності України та проблеми забезпечення національної безпеки.

В роботі конференції взяли участь голова Верховної Ради України Володимир Литвин, радник Президента України Марина Ставнійчук, заступник міністра закордонних справ України Павло Клімкін.
Директор НІСД Андрій Єрмолаєв зазначив, що дана конференція - практичний крок на шляху експертного осмислення проблем, які постають перед Україною в сучасних умовах глобальних викликів.
За вагомий особистий внесок у зміцнення співробітництва між Україною та Словацькою Республікою та практичні здобутки у сфері розвитку українсько-словацьких відносин заступник міністра закордонних справ України Павло Клімкін вручив Почесну грамоту МЗС України директору регіонального філіалу НІСД в м. Ужгороді Світлані Мітряєвій.

 

23 серпня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів