В Ужгороді можуть зникнути маршрутки?

Днями міністр інфраструктури Борис Колєсніков повідомив, що вже за кілька років у всій країні маршрутки можуть зникнути як такі. За його словами, Мінінфраструктури вже з наступного року ініціюватиме реалізацію бюджетної програми, націленої на компенсації процентних ставок фірмам, які беруть у кредит автобуси українського виробництва. Колєсніков також раніше заявляв про намір заборонити здійснювати перевезення пасажирів на переобладнаних з вантажних автобусах вже з жовтня поточного року.

 

Журналісти сайту KarpatNews.in.ua звернулися до заступника ужгородського міського голови Юрія Бєлякова, щоб дізнатися, чи торкнуться можливі нововведення міста Ужгорода.

"Я думаю, що повна ліквідація маршруток не зачепить наше місто, адже воно є специфічним. У нас досить вузькі вулиці, особливо в центральній частині міста, тож транспорту з великою пасажиромісткістю тут буде важко роз’їхатися. Чого ви не побачите на дорогах обласного центру, так це маршруток типу "Газель". Трохи раніше ми поступову забрали "Газелі" з низьким дахом, а з 1 листопада приберемо й решту. До слова, їх на міських маршрутах залишилося всього вісім" - зазначив Юрій Бєляков.

Заступник міського голови також повідомив, що чіткої команди чи постанови кабміну щодо повної заборони перевезення пасажирів на переобладнаних з вантажних автобусах з 1 жовтня наразі не надходило. Тож, імовірніше за все, разючих змін у сфері пасажирських перевезень в Ужгороді найближчим часом не трапиться.

KarpatNews.in.ua

 

06 вересня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів