Усіх охочих запрошують на Міжнародну виставку-ярмарок в Ужгород

З 15 до 17 вересня цього року у місті Ужгород відбудеться десята ювілейна міжнародна виставка-ярмарок “Тур’євроцентр-Закарпаття 2011”. У рамках виставки-ярмарку буде проведено Міжнародну науково-практичну конференцію на тему “Великий Карпатський туристичний шлях”, майстер-клас проведення екскурсій, майстер-клас приготування національних страв та виготовлення сувенірної продукції, дегустацію закарпатських вин та медопродуктів.

 

Під час проведення туристичних заходів відбудеться також презентація туристичного продукту областей України та іноземних країн.

У заходах візьмуть участь туристичні організації та фірми з Угорщини, Словаччини, Румунії, Польщі, Росії, Чехії, Австрії, Німеччини, Хорватії та інших держав. Закарпатський туристичний продукт буде презентовано у розрізі районів та міст області. 16 вересня 2011 року для регіональних керівників туристичної галузі, гостей і учасників виставки-ярмарку з дружніх країн та представників центральних засобів масової інформації буде організовано екскурсію по місту Ужгород із дегустацією закарпатських вин і кави та презентацією брендового проекту “Ужгород”.

Умови участі у виставці-ярмарку розміщені на сайті www.transcarpathiatour.com.ua. Контактна інформація: тел. (0312) 61-43-55, 61-28-17, ф. (03122) 3-34-49; e-mail: [email protected].


KARPATNEWS.in.ua

 

06 вересня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів