Цієї неділі закарпатська красуня Евеліна Самсончик змагатиметься за титул "Міс Україна 2011"

У журі конкурсу – Періс Хілтон та Володимир Кличко

 

Громадська організація "Красуні Закарпаття" делегувала до участі у цьогорічному конкурсі "Міс Україна" 17-річну ужгородку Евеліну Самсончик. Фінал конкурсу відбудеться вже цієї неділі, 11 вересня на сцені Палацу "Україна".
У ці дні дівчина разом з конкурсантками з інших регіонів братиме участь у репетиціях, примірках, отримуватиме останні перед фіналом конкурсу настанови від організаторів.
Членами журі головного конкурсу країни цього року стануть Періс Хілтон – жінка, відома кожній другій людині на Землі; непереможний боксер Володимир Кличко; Софія Рудєва – російська модель, переможниця конкурсу "Міс Росія-2009", а також всесвітньо відомі футболісти – француз Крістіан Карамбе, болгарин Христо Стоїчков і голландець Рууд Гулліт. Футбольні зірки спеціально залишаться в Києві після товариського матчу з київським "Динамо", щоб побачити найкрасивіших українок.
Між конкурсними виходами дівчат для глядачів виступатимуть Ані Лорак, Крейг Девід, Інуса Давуда, Тіматі та інші артисти. Святкування грандіозної світської події продовжиться на закритій вечірці в концерт-холі Crystal Hall.
Володарка корони "Міс України-2011" представлятиме Україну в Лондоні на конкурсі "Міс Світу" в листопаді цього року.
Як уже повідомляв Ужгородський прес-клуб, Евеліна народилася 12 липня 1994 року у м. Ужгороді. Сьогодні дівчина -- студентка Львівського університету фізичного виховання (кафедра гімнастики), кандидат у майстри спорту з художньої гімнастики. Красуня має досвід роботи фотомоделлю і моделлю у одній з відомих італійських кампаній, вона виходила першим номером на багатьох показах, у тому числі Міланського тижня моди. Наразі вона має пропозиції укласти контракт з модельними агенціями США, Франції, Італії, але вирішила поки присвятити час навчанню.
Нагадаємо, ужгородка Ліка Роман, яку ГО "Красуні Закарпаття" раніше також делегувала на цей конкурс, у результаті отримала титул "Міс Україна 2007".

 

07 вересня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів