Внесок 3,5 тисяч підприємців Берегівщини у наповнення бюджету - 4,4 млн. грн.

На цьому наголосив начальник Берегівської ОДПІ Василь Пацкан під час урочистостей з нагоди відзначення Дня підприємця. Святкові заходи, у яких взяли участь голова Берегівської райдержадміністрації Ігор Свищо, перший заступник міського голови Ольга Бізіля та кращі підприємці міста і району, відбулися в приміщенні інспекції з ініціативи податківців.

 

Відкриваючи зустріч та вітаючи усіх присутніх, Василь Пацкан зазначив, що у цей день вся Україна вшановує людей, які не тільки створили власну справу та взяли на себе відповідальність за добробут своєї сім’ї, але й створюють нові робочі місця, наповнюють бюджети усіх рівнів, що дає змогу вирішувати нагальні соціальні проблеми.

Голова Берегівської райдержадміністрації Ігор Свищо підкреслив, що вміння задіяти менеджерський талант, ефективно працювати в умовах ринку - це ті риси, які є визначальними для підприємців. Розвиток підприємництва дає можливість вирішувати найактуальніші соціально-економічні проблеми, передбачає зміцнення економіки.

Перший заступник міського голови Ольга Бізіля приєдналася до святкових вітань та висловила підприємцям подяку за наполегливу працю та активну громадянську позицію, високий професіоналізм та ініціативність. Відтак кращі з кращих підприємці були нагороджені Грамотами та Подяками.

За матеріалами Берегівської ОДПІ

 

07 вересня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів