На Закарпатті введуть євромонети

В краї також введуть в обіг пам’ятні монет, присвячених ЄВРО-2012 року

 

Прес-служба Управління Національного банку України в Закарпатській області повідомляє, що Національний банк України з нагоди проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу 2012 року в грудні поточного року вводить в обіг серію пам’ятних монет, присвячених цьому чемпіонату.


До цієї серії увійдуть 11 пам’ятних монет, у тому числі із золота, срібла та нейзильберу, а також обігова монета номіналом 1 гривня. На всіх монетах буде розміщено офіційний логотип Євро-2012, оскільки Національний банк України отримав дозвіл на використання офіційної символіки цього чемпіонату.

З метою забезпечення доступності пам’ятних монет, присвячених Євро-2012, для великого загалу вболівальників та нумізматів Національний банк України планує їх реалізацію через свої територіальні управління в усіх регіонах України, а також через відділення ПАТ “Укрсоцбанк”, який є національним спонсором УЕФА Євро-2012.
Презентація всієї серії пам’ятних монет запланована на кінець грудня 2011 року, після чого розпочнеться реалізація всіх найменувань та видів монет.

Про дату, час проведення презентації та початок розповсюдження монет, присвячених Євро-2012, буде повідомлено додатково.

 

02 грудня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів