Операція "Ялинка"

В Ужгороді встановили головний символ прийдешніх свят

 

Підготовка до новорічних свят в Ужгороді перейшла в активну фазу - сьогодні обласний центр отримав свою головну ялинку. На Театральній площі встановили зелену красуню, яку з-поміж кількох пропозицій від мешканців міста саме цю ялинку обрав особисто міський голова Віктор Погорєлов.
Дерево, яке виросло в приватному обійсті у Чорноморському провулку, має вік близько 35 років, 15 метрів висоти та важить більше 4 тон. Ялинка дуже пухнаста й має розкішне гілля. Воно, власне, й утруднило процес транспортування дерева – авто з ялинкою кілька разів зупинялося для того, аби без пошкоджень пройти ділянки з лініями електропередач. Відтак, пройшовши вулицями Собранецькою, Митною, площами Дружби народів та Петефі, ялинку привезли на Театральну площу через пішохідний міст.
"Операцію" зі спилювання, завантаження, транспортування і встановлення ялинки проводили міські комунальні служби і тривала вона більше трьох годин, - інформує прес-служба міської ради. Водночас у школах і садочках уже готують іграшки – за традицією, головна міська ялинка буде прикрашена виробами ужгородських діточок.

 

08 грудня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів