Ратушняк піде в мери

Але не від Партії регіонів

 

Колишній мер Ужгорода Сергій Ратушняк має намір балотуватися до Верховної Ради України. Про це він повідомив “Мукачево.net“.

"На вибори піду, тому що не бачу того, хто би міг не тільки бачити і розуміти, але й мати дух це голосно озвучити", – заявив політик.

Сергій Ратушняк спростував чутки щодо участі у найближчих виборах як кандидат від Партії регіонів та наголосив, що йтиме від ужгородського мажоритарного округу як саомвисуванець: "В одній партії був. Був в трьох фракціях. Все кульки з однієї купи багна".



Довідково:

Сергій Ратушняк чотири рази обирався міським головою Ужгорода – у 1994, 1998, 2002 та 2006 роках. На останніх місцевих виборах політик програв Віктору Погорєлову, якого активно підтримував Єдиний Центр Віктора Балоги.

У 2002 році Сергій Ратушняк був обраний також народним депутатом. Після нетривалого періоду поєднання двох посад – мера і народного обранця, він прийняв рішення на користь останнього.

Тоді головним конкурентом Ратушняка по ужгородському мажоритарному округу був Ігор Кріль, який зайняв у підсумку друге місце.

Слід відзначити, що народним депутатом екс-мер Ужгорода пробував стати і в 1994-ому, і в 1998-ому, однак щоразу його участь у виборах була скасована на основі юридичних підстав.

 

23 січня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів