Ледиді пожалілися на Погорєлова?

Мовляв через нього виселяють з квартири 26-річну жінку….

 

У вівторок, 31 січня, очільник Закарпаття Олександр Ледида допомагав вирішувати проблеми краян під час прямої телефонної лінії "Запитай у влади".

Про це повідомляє прес-центр ОДА.

Так, 26-річна Марина з Ужгорода звернулась до керівника області з квартирним питанням. Свого часу батьки жінки не встигли належно оформити документи на квартиру, відтак, міськрада виселяє жінку з двома дітьми з житла. Звернувшись з проблемою до ужгородського міського голови Віктора Погорелова, жінка отримала обіцянку допомогти. Але поки, каже, результату нема. Олександр Ледида пообіцяв особисто поговорити з цього питання з мером. Після цього пані Марині слід буде звернутися до посадовця ще раз. А якщо результату не буде – писати офіційне звернення вже до голови облдержадміністрації.

Ужгородець Сергій Омелянович зателефонував стосовно питання творчого. Попросив допомоги у фінансуванні випуску музичного диску з його творами. Очільник краю переадресує це питання обласному управлінню культури. Якщо спеціальна комісія високо оцінить творчий доробок музиканта, гроші на випуск диску виділять.

Багатьох жителів обласного центру турбує й питання подальшого реформування сфери житлово-комунального господарства. Так, телефонували стосовно роботи ЖРЕРів та створення ОСББ. Щодо останнього, навіть були озвучені пропозиції городян щодо їх ефективнішої роботи.

Також багато прохань стосувалися отримання грошової допомоги, зокрема, на лікування. Загалом, упродовж двох годин Олександр Ледида встиг поспілкуватися з понад двадцятьма жителями різних районів Закарпаття.

 

31 січня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів