У Карпатах відроджують традиції виробництва якісного алкоголю

У Карпатах відроджують традиції виробництва алкоголю — відтепер регіон має свій бренд Goral (у перекладі "гуцул") та високоякісну горілку "FOREL". Вона виробляється у Словаччині і вже потрапила на ринок України.

 

У Карпатах відроджують традиції виробництва алкоголю — відтепер регіон має свій бренд Goral (у перекладі "гуцул") та високоякісну горілку "FOREL". Вона виробляється у Словаччині і вже потрапила на ринок України.
"Ми створили Forel’ Vodka для Вас, істинних гурманів, у лоні Карпатських синіх гір, де риба форель є частиною фауни швидкоплинних місцевих річок понад тисячу років. Подібна горілка могла бути створена тільки тут – де незбагненної загадковості сонце, повітря, вода і земля, вікові традиції виготовлення міцного напою у поєднанні з ультрасучасними технологіями 21 століття та копіткою роботою з контролю якості всіх інгредієнтів технологічного процесу, від самого початку і до моменту її розливу – усе це сприяє народженню м’якого, вишуканого та неповторного смаку Forel’ Vodka", - йдеться на офіційному сайті напою.
З появою горілки "Forel" на Закарпатті збагатять і гастрономічний туризм, що включає дегустацію місцевих алкогольних напоїв карпатського регіону.
"Forel" — перша гірська горілка. Її легко впізнати за вишуканим дизайном пляшки (із вирізьбленим зображенням гір).
Спирт, виготовлений із відбірної сировини найвищої якості за технологією семиразової дистиляції, змішується з кришталево чистою питною водою карпатського джерела. Крім того, проходить семиразову фільтрацію крізь дерев’яне вугілля та природній камінь. Так "Forel" стає справжнім еталоном якості.

 

13 лютого 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів