Головна телебитва виборів

Сьогодні в Україні відбудуться теледабати кандидатів в президенти Віктора Ющенка і Віктора Януковича, які вийшли до другого туру голосування, що відбудеться 21 листопада.

 

Повідомляють, що впродовж вихідних обидва кандидати провадили активну підготовку до теледебатів, які мають розпочатись о 19 годині за київським часом.

Віктор Ющенко, зокрема, скасував свою передвиборчу подорож до Херсона. У той самий час, за повідомленнями з Ки?ва, Віктор Янукович провів зустріч зі своїми наближчими радниками.

[b]Спікер в Америці[/b]

Тим часом голова Верховної Ради України Володимир Литвин прибув з візитом до Сполучених Штатів.

Офіційним поясненням причин подорожі пана Литвина ? посилення міжпараламентських і міжурядових зв'язків України та Сполучених Штатів.

Однак оглядачі не виключають, що головною темою розмов пана Литвина з американськими урядовцями будуть вибори президента України.

Очіку?ться, що Володимир Литвин зустрінеться з головою комітету міжнародних відносин Сенату США Річардом Лугаром, який ма? прибути в Україну для спостереження за другим туром виборів.

Раніше США висловили занепоко?ння з приводу численних порушень, які міжнародні спостерігачі відзначили у перебігу першоог туру виборів.

В програмі візиту Володимира Литвина також зустрічі з Держсекретарем США Коліном Пауелом і радником президента США з питань національної безпеки Кондолізою Райс.

[i]Підготовлено за матеріалами української служби радіо "Бі-Бі-Сі" [/i]

 

15 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2004-11-15 / 10:51:00

    А реготатиме (над одним з учасників) вся Україна!

  2. Алла 2004-11-15 / 10:08:00

    Транслюватиме канал Ictv та 1 націон.