Микола Азаров на економічному факультеті УжНУ знайшов собі заміну

На лекції він пообіцяв, що за 15-20 років Україна стане високорозвиненою державою

 

На лекції для студентів чотирьох закарпатських університетів, яка щойно завершилася в Закарпатському драмтеатрі, прем’єр-міністр України Микола Азаров розказав про стан економіки України та пообіцяв, що за 15-20 років продовження нинішньої економічної політики країна стане високорозвиненею, пише "Час Закарпаття".

Всього лекція на тему "Економіка України" тривала близько години. Керівник уряду похвалився досягненнями, які влада здійснила за останні два роки. Крім того, пообіцяв майбутнім батькам, що до кінця наступного року в державі остаточно вирішиться проблема з дитячими садками. Опонували йому на сцені три студенти, яким Азаров зробив комплімент, назвавши їх майбутніми прем’єр-міністрами країни.

Водночас, він наголосив на необхідності реформи вищих навчальних закладів України, бо "сьогодні вони випускають неякісних і не тих спеціалістів, які потрібні".

Окрім студентів лекцію прем’єр-міністра слухали ректори всіх університетів, голова ОДА Олександр Ледида та заступник міністра освіти Євген Суліма.

 

01 березня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів