Теледебати Ющенка та Януковича: кандидати говорять про перемогу

Під час теледебатів Віктор Янукович та Віктор Ющенко зосередилися на тому, що вони хочуть підвищення рівня життя.

 

Пан Янукович наголошував на тому, що за його урядування зросли пенсії та виплати. Він заявив, що вагався, чи брати участь у теледебатах, однак отримав багато листів під своїх прихильників.

"Я згоден з критикою на адресу уряду," - сказав Віктор Янукович, однак заявив, що за рахунок перевиконання зборів бюджету вдалося покращити соціальні показники.

Віктор Ющенко наполягав на тому, що реальна купівельна спроможність українців, за його словами, не збільшилася, а зменшилася, і перераховував скільки м'яса та інших продуктів за зарплату можна було купити два роки тому і скільки тепер.

Ющенко заявив, що українському народу набридло жити бідно, залежно та без прав. Під час теледебатів від сказав, що "це конфлікт не двох Вікторів, а двох світоглядів".

В міжнародній частині Віктор Ющенко заявив про намір провадити прозору та відповідальну зовнішню політику, забезпечивши пріоритет інтересів української держави.

Віктор Янукович сказав, що Україна ма? будувати систему безпеки разом з ?вропейським Союзом і Росі?ю, назвавши створення ?ЕП кроком в майбутн?.

В заключному слові Віктор Ющенко сказав, що виборці мають обрати між бідною та корумповною дійсністю і демократичним та заможним майбутнім.

Суперник Віктора Ющенка, прем'?р-міністр Віктор Янукович, в заключному слові назвав критику опозиції на свою адресу брехнею.

Після закінчення теледебатів обидва кандидати в президенти зробили низку заяв.

Віктор Янукович сказав, що він задоволений дебатами, наголосивши, що в своїх заявах він говорив лише правду.

Водночас Віктор Ющенко вважа?, що його опонент викривлено подавав інформацію, наводив приклади, що не відповідали дійсності.

За словами Віктора Ющенка, він став свідком того, як неправильно інформу?ться виборець та фальсифікуються деякі сторінки історії.

[b]Обидва штаби говорять про перемогу[/b]

Представники виборчих штабів обох кандидатів позитивно оцінили перебіг теледебатів для політичного життя України та згадували про новий стандарт, від якого не зможе відмовитись жоден наступний президент України.

Обидва виборчі штаби говорять про перемогу на теледебатах саме їхнього кандидата.

Готуючись до ефіру, представники кандидатів зосереджувалися на тому, щоб дебати відбувалися згідно з правилами, і щоб їхній кандидат не був виявлений з гіршого боку.

Представники Віктора Ющенка висловили протест проти зміни ролі ведучого дебатів і заявили, що надання журналісту права задавати додаткові питання може бути спробою ускладнити становище опозиційного кандидата.

Керівник каналу УТ-1 відкинув припущення, що ведучий буде упередженим щодо одного з кандидатів.

Дебати були під загрозою зриву, коли Віктор Янукович заявляв, що не хотів брати у них участь, але він змінив змінив свою думку і сказав, що виборці мають право побачити, за кого голосують.

Віктор Ющенко від самого початку кампанії заявляв, що хоче прямої дискусії.

[i]Підготовлено за матеріалами української служба радіо "Бі-Б?-Сі"[/i]

 

16 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів