Прикордонники Чопського загону перші серед колективів фізкультури Закарпатської обласної організації ФСТ "Динамо" України

27 березня Закарпатська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України підвела підсумки діяльності та визначила кращі колективи фізкультури за 2011 рік.

 

Засідання Ради обласної організації відкрив її голова, начальник ГУ МВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Русин Віктор Павлович, який коротко доповів про результати діяльності Організації за звітний період, звернув увагу на питання, які не вдалось повністю вирішити та вказав керівникам колективів, які беруть участь у житті Організації і змаганнях на її першість, що "краще – можна, гірше – ні". Одним з гострих питань сьогодення Віктор Русин відзначив необхідність створення сприятливих умов для розвитку і діяльності "закарпатських спортивних талантів", тому-що селекціонери з інших областей і спортивних товариств неодноразово намагались "переманити" під свої знамена спортсменів нашого краю.

Заступник голови Ради Організації Михайло Михайлович Пантьо у своєму виступі нагадав членам Ради, що ФСТ "Динамо", яке створене ще у 1924 році, покликане сприяти правоохоронним органам у підтриманні та покращенні фізичної підготовки персоналу, розвитку спортивних талантів та захисті честі товариства і держави, в цілому, на спортивних змаганнях різного рівня – від обласних турнірів до Олімпійських ігор.

"Шляхом проведення змагань "Нумо, дівчата", "Сімейні старти" відроджуємо старі-добрі традиції фізкультури і спорту серед працівників правоохоронних структур. Але дивимось і в майбутнє – підтримуємо дитячо-юнацькі таланти. І треба відмітити, що маємо бути гордими за наших дітей, оскільки результати їх виступів на різного роду змаганнях тепер дають нам підстави очікувати вагомих результатів у майбутньому. А що залежить від "дорослих" - будемо забезпечувати" - зазначив Михайло Пантьо.

Стосовно "активності" спортивних команд силових структур, керівники Ради відмітили той факт, що лише команди Чопського та Мукачівського прикордонних загонів і УМВС змагались у всіх 9 видах спорту передбачених програмою Спартакіади ФСТ "Динамо" України у 2011 році. Щодо проведення "внутрішніх" змагань, то і їх прикордонні загони провели по 9. Більше в колективах змагались лише представники міліції – 10.

"Команди Закарпатської обласної організації ФСТ "Динамо" створені на базі Чопського прикордонного загону показали хороші результати у гирьовому спорті, у турнірі з міні-футболу на кубок Західного регіону ФСТ "Динамо" завоювали третє місце. Мукачівські прикордонники захищали честь краю у змаганнях по самбо, що проходили в Феодосії" - відмітив М.М. Пантьо.

Також, порядок денний засідання Ради Організації передбачав обрання нових її членів. За результатами голосування до неї увійшли 6 нових керівників силових структур краю, в тому числі керівники Чопського і Мукачівського прикордонних загонів Аркадій Васильович Кошонько та Юрій Леонідович Філіпчук, відповідно.

Завершальним пунктом плану засідання Ради було оголошення підсумків спартакіади за 2011 рік та нагородження переможців і призерів.

Кубком та дипломом за почесне ІІІ місце голова Ради нагородив Мукачівський прикордонний загін в особі його начальника Юрія Філіпчука. А от перше та друге місце за результатами Спартакіади-2011 довелось визначати за додатковими показниками, тому-що кількість балів у представників Чопського прикордонного загону і Управління МВС була рівною.

Перемогу вибороли прикордонники, оскільки у 2011 році команди Чопського загону посіли більшу кількість призових місць у змаганнях Спартакіади-2011, а представники УМВС зайняли ІІ місце. Найвагоміший кубок і диплом за І місце в Спартакіаді-2011 Віктор Русин вручив керівнику Чопського загону Аркадію Кошоньку.



Роман Павленко, начальник прес-служби Чопського прикордонного загону

 

28 березня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів