Штаб Януковича відкрив Центр паралельного підрахунку голосів

Штаб кандидата у президенти України, нині діючого прем'єра Віктора Януковича відкрив у Києві Центр паралельного підрахунку голосів та фіксації порушень в ході другого туру голосування.

 

Керівник штабу Сергій Тигипко заявив, що головною причиною створення Центру ?, за його словами, численні порушення під час першого туру голосування, зокрема, в Західних областях України:

"Після того, як пройшов перший тур, нас дуже хвилювала ситуація з голосування, особливо в деяких регіонах голосували не особи, а голосували паспорти. Ми про це говорили. ? для того, щоб дійсно змінити ситуацію, щоб дійсно все було прозоро і чесно, ми дуже серйозно зараз ставимося до програми "Паралельний підрахунок голосів".

Автори проекту твердять, що інформація надходитиме електронним шляхом до Центру на основі протоколів з мокрими печатками і результати вже будуть оголошені опівночі 21 листопада.

Під час першого туру паралельний підрахунок голосів проводив штаб Віктора Ющенка, який зафіксував численні порушення, зокрема, під час голосування за відкріпними талонами, а згодом в ході затягування з оприлюдненням результатів.

Підготовлено за матеріалами української служби радіо "Бі-Бі-Сі"

 

16 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів