Віктор Ющенко назвав опонента Кучмою-3

Кандидат у президенти України Віктор Ющенко вважає, що під час теледебатів його опонент від влади намагався відмежуватися від своєї належності до неї.

 

Про це Віктор Ющенко заявив сьогодні в інтерв'ю телеканалу "Ера". Коментуючи хід теледебатів 15 листопада, пан Ющенко назвав владу президента Леоніда Кучми і прем'?р-міністра Віктора Януковича неподільною:

"Нинішня влада і Кучма - це сіамські близнюки. ? ні про яку зміну влади в контексті їхньої програми не ведеться. Мова йде про хитре сплетіння спадко?мності, передачі ці?ї влади. Явно Віктор Федорович учора пробував показати, що від ці?ї влади треба відмолюватися, відхрещуватися, дистанціюватися, що це - те, що його тягне назад, що він ? символом нової влади. У нього було в лексиконі дуже багато опозиційних фраз. Я думаю, що це фінт, не більше. Тому що сіамські коти - це.. суть одна та й сама".

В ранковому ефірі каналу "Ера" Віктор Ющенко назвав свого суперника на виборах Кучмою-3.

Напередодні під час теледебатів із Віктором Ющенком владний кандидат у президенти Віктор Янукович назвав пана Ющенка представником збанкрутілої влади.

Пан Янукович також скритикував політику української влади впродовж минулих десяти років, які припадають на правління президента Леоніда Кучми. А критику опозиції на свою адресу він відкинув як неправдиву:

"Ви, мабуть, переконалися, що кампанія мого опонента була побудована на омані, на суцільній брехні та неправді, на залякуванні. Україна бачила багато брехні та брехунів за всі роки незалежності, але вона ніколи не бачила спроби захопити владу на брехні".

Перші в історії президентських виборчих кампанії в Україні прямі теледебати між кандидатами тривали майже дві години і ретранслювалися на кількох телевізійних каналах.

Попри те, що теледискусія панів Януковича і Ющенка відбувалася без прямих запитань кандидатів один одному, на що сподівалися глядачі, новий для України жанр передвиборчої агітації пожвавив президентську кампанію і показав слабкі та сильні сторони фіналістів перегонів.

Повідомляють, що виборчі штаби обох претендентів на найвищу державну посаду вважають переможцем теледебатів свого кандидата.

[i]Підготовлено за матеріалами української служба радіо "Бі-Б?-Сі"[/i]

 

16 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів