Закарпатські фехтувальники входять до п’ятірки кращих в Україні

У четвер, 10 травня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із переможцем Міжнародного турніру країн Карпатського Єврорегіону Сергієм Горецьким. На зустрічі також були присутні голова Федерації фехтування Закарпаття Михайло Пантьо та начальник обласного управління молоді та спорту Віталій Ерфан.

 

Останні кілька років фехтувальний спорт на Закарпатті набирає обертів. Підтвердженням цьому є перемога 15-річного спортсмена Сергія Горецького у Міжнародному турнірі країн Карпатського Єврорегіону пам’яті заслуженого тренера України Василя Герея. Ці змагання є офіційним заліковим турніром для кадетської збірної. Востаннє закарпатці вигравали турнір 3 роки тому. Більше того, юний спортсмен став бронзовим призером чемпіонату Європи, котрий проходив у Хорватії. До слова, Сергій Горецький є продовжувачем титулованої династії спортсменів.
Олександр Ледида, вітаючи чемпіона, зазначив:

- Приємно, що молоді обдаровані спортсмени прославляють Закарпаття на всю Україну та на весь світ. Головне сьогодні – не зупинятися на досягнутому. Фехтувальна федерація Закарпаття – одна з кращих в країні, у цьому заслуга, насамперед, таких успішних спортсменів.

Під час зустрічі Олександр Ледида отримав подяку з рук Сергія Горецього-старшого від Федерації фехтування Закарпаття за вагомий особистий внесок та підтримку розвитку фехтувального спорту.

Прес-центр ОДА

 

10 травня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів