Об’єднана опозиція звернулася до закарпатців у зв’язку з прийняттям закону про мову

І закликають її відстояти

 

ЗВЕРНЕННЯ

Ми, представники політичних партій, що входять до складу Об’єднаної опозиції "ВО "Батьківщина", висловлюємо своє глибоке обурення фактом прийняття Верховною Радою України Закону України "Про засади мовної політики в Україні", яке здійснено шахрайським способом Партією Регіонів та її сателітами.

Свідомі, сплановані, антиконституційні дії провладної більшості штовхають українське суспільство до розколу та цілеспрямованого руйнування української державності. У такій ситуації ми закликаємо до об’єднання всіх патріотичних сил краю, щоб протистояти перетворенню України з країни, в якій панує закон, у країну "в законі".

З цією метою ми вимагаємо терміново скликати позачергові сесії всіх рад краю, на яких висловити свою позицію щодо антиконституційної діяльності провладної більшості у ВР.

Також звертаємося до кожного жителя Закарпатської області з проханням не віддати свій голос за провладних кандидатів та провладні партії на виборах до Верховної Ради України в жовтні 2012 року, щоб спільними зусиллями зупинити наступ антиукраїнських сил.



Голова Закарпатської обласної організації

"ВО "Батьківщина" О.Кеменяш

Голова Закарпатської обласної організації

політичної партії "Фронт змін" В.Лунченко

Голова Закарпатської обласної організації

партії "Реформи і порядок" І.Берец

Голова Закарпатської обласної організації

політичної партії "Громадянська позиція" А. Коштура

 

04 липня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів