Напередодні сесії відбулося засідання президії облради

Йшлося і про бюджет

 

Сьогодні, 12 липня, у переддень другого пленарного засідання десятої сесії облради відбулося засідання президії, яке провів її голова Іван Балога. Члени президії насамперед розглянули порядок денний і регламент роботи другого пленарного засідання .

Відтак перейшли до розгляду цілої низки доповнень і зауважень (всього понад 30), висловлених депутатами до поданих проектів рішень під час їх обговорення у постійних комісіях.

Здебільшого вони стосувалися цільових регіональних програм у сфері соціального захисту, земельних питань. Йшлося і про заходи щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка склалася на території Закарпатської області упродовж 9-10 червня 2012 року.

Щодо проекту рішення про оголошення об’єкта природно-заповідного фонду місцевого значення, то постійна комісія з питань охорони здоров’я підтримала оголосити таким ландшафтний заказник "Остра" на території Кам’яницької сільської ради Ужгородського району загальною площею 20 гектарів без вилучення площі від землекористувача.

Йшлося на президії і про зміни до бюджету на 2012 рік. Окремі постійні комісії облради, – з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізкультури і спорту, національних меншин та інформаційної політики (М.Вегеш), з питань праці, зайнятості та соціального захисту населення (А.Ліврінц), з питань охорони здоров’я (В.Смоланка) рекомендували виділити 170 тис. грн. на капітальний ремонт даху Синевирської ЗОШ І-ІІІ ступенів Міжгірського району.

Підбиваючи підсумки дискусії, голова обласної ради зокрема, вніс пропозицію рекомендувати доопрацьовані проекти рішень до розгляду на пленарному засіданні сесії облради, яка відбудеться завтра, 13 липня, що було підтримано учасниками засідання.

Прес-служба облради

 

12 липня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів