Олекcандр Ледида знову очолив Партію регіонів на Закарпатті

За його словами, у непростий час

 

Сьогодні, 14 липня, під час 17-ї обласної конференції Партії регіонів відбулися вибори голови обласної організації партії, а також делегатів на Всеукраїнський з’їзд партії.
Головою обласної організації Партії регіонів знову обрано голову Закарпатської ОДА Олександра Ледиду — одноголосно.

"Ці питання, які ми ставимо перед собою, які ставить перед нами партія, думаю, нам під силу, - сказав О. Ледида. При вашій допомозі ми багато зможемо зробити для нашого краю. Дякую за довіру. Скільки зможу, стільки буду працювати для виконання поставлених нами завдань".
Очільник Партії регіонів на Закарпатті Олександр Ледида також заявив, що "ми живемо у непростий час. Три з половиною місяців до виборів буде штормити Закарпатську область, будуть спроби дестабілізувати ситуацію усередині нашої партії. Ця зброя нам добре відома, адже ми проходили не одні вибори, у нас монолітна команда, яка ставить цілі і досягає їх".

За словами О. Ледиди, Партія регіонів сформувала потужну команду. Натомість містечкові партії, на переконання губернатора, у найближчому майбутньому шансів не мають.

Крім того, учасники регіональної конференції Партії регіонів обрали також делегатів від Закарпаття на Всеукраїнський з’їзд партії. До числа 8 осіб за відповідною квотою, наданою області, увійшли: Олександр Ледида, Сергій Мошак, Іван Бушко, Михайло Ланьо, Степан Деркач, Михайло Шелевер, Василь Ковач, В’ячеслав Шутко.

"Секрету ніякого нема, це кандидати-мажоритарники і кандидати-списочники", - сказав О. Ледида.
За матеріалами сайту zaholovok.com.ua

 

14 липня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів