Штаб Януковича звернувся до штабу Ющенка

Штаб кандидата в Президенти Віктора Януковича закликає штаб Віктора Ющенка докласти всіх зусиль, щоб другий тур виборів Президента відбувся спокійно. Про це йдеться в заяві керівника штабу Януковича Сергія Тігіпка, повідомляють «Українські Новини».

 

?Обидва штаби мають докласти максимум зусиль для того, щоб у неділю (21 листопада) усе пройшло спокійно. Зі сво?ї сторони ми це обіця?мо?, - наголосив Тігіпко. Він також відзначив, що в день і ніч виборів важливо не допустити нагнітання пристрастей і провокацій.

Тігіпко також звинуватив штаб Ющенка в організації провокацій. ?Наприклад, час від часу... з?являлися хлопці з характерною зовнішністю, і, назвавшись ?донецькими?, починали займатися рекетом. Почина?мо розбиратися - визначене замовлення викону? місцевий криміналітет?, - сказав він.

За його словами, штабу Януковича стало відомо і про виготовлення фальшивих ?мокрих? печаток окружних виборчих комісій. ?Зрозуміло, що може статися, якщо опівночі хтось вийде на площу і скаже людям, що зібралися в значній кількості: мовляв, ось протокол з ?мокрою? печаткою, переміг наш кандидат, гайда в ЦВК вимагати перемоги!?, - сказав Тігіпко.

Як повідомлялося, штаб Ющенка ма? намір оприлюднити в ніч з 21 на 22 листопада перебіг паралельного підрахунку результатів другого туру виборів Президента.

 

20 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів