Донька Балоги не знає, хто такий Ленін

А сам політик порівнює комуністів з Пол Потом

 

Як саранча лізе з білбордів, ефемок, телевізора. Просто забембала, замучила, як Пол Пот Кампучію!", - написав політик у своєму Facebook.
Коментуючи слоган КПУ Балога згадав 1917 рік, коли разом з вождем Леніним червоні її вкрали: "З тих пір совок досі труїть нам життя. Комуністи на цьому грають. Пудрять мізки комунізмом: не треба робити, а блага впадуть "на шару". Тільки забули сказати тим, кому адресоване все це повидло, що як обдирали їх все життя, так і тепер пропонують кістки з барського столу".
На думку політика, комуністи люмпенізують суспільство: "Це злочин проти майбутнього України. Така ідеологія – шлях до диктатури і нових репресій. Німці в повоєнній ФРН це зрозуміли і провели дефашизацію. Невелика Молдова, де ще недавно керував комуніст, пішла шляхом прибалтійських країн. Також визнали комуністичний режим тоталітарним і заборонили серпи-молоти і другі комуністичні (чи кабалістичні) знаки".
За словами Балоги, ті, хто вкладає мільйони доларів у поширення комуністичної пошесті, роблять стратегічну помилку, хоча явно цього не розуміють: "Але одного дня матрос із "маузером" прийде і до них. І тоді хана! Експропріація і табір! Радує, що в країні росте покоління, яке не сприймає комуністів на генетичному рівні. Недавно запитав 13-річну дочку Софію, хто такий Ленін. Вона відповіла, що мер Мукачево (як відомо, його прізвище Ленд’єл). Мене це потішило. Така заміна "на слух" і по смислу мені подобається".

 

23 липня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів