Зінченко може очолити виборчу кампанію Ющенка

Олександр Зінченко може очолити виборчу кампанію Віктора Ющенка на президентських виборах.

 

Олександр Зінченко ? віце-спікером парламенту. Тривалий час очолював канал "?нтер" - з 1998 по 2002 рік. Олександр Зінченко вступив до партії СДПУ(о) в 1996 році; його було обрано до парламенту в 2002 році за списками ці?ї ж партії.

О.Зінченко залишив свої посади в СДПУ(о) того ж року через "розходження в розумінні моральних та етичних норм життя". У вересні 2002 року його було виключено з СДПУ(о).

Рішення про призначення пана Зінченка керівником виборчого штабу Віктора Ющенка було прийняте в понеділок на засіданні коордради блоку "Наша Україна". За словами одного з лідерів груп фракції "Наша Україна" в парламенті Юрія Костенка, Олександр Зінченко сам був присутнім на цих засіданнях.

Пан Костенко сказав агентству "?нтерфакс-Україна", що рішення про призначення Зінченка було прийняте в понеділок, проте його юридичне оформлення займе кілька днів.

Як повідомили кореспонденту Бі-Бі-Сі джерела, близькі до блоку "Наша Україна", внутрішні обговорення можливості того, що пан Зінченко очолить виборчу кампанію, тривали вже певний час.

 

14 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів