За обсягами будівельних робіт м.Ужгород посіло перше місце в Закарпатті

В основному в обласному центрі будують нове житло

 


Діяльність будівельних підприємств м.Ужгород
Будівельними організаціями м. Ужгород за cічень – червень 2012р. виконано робіт на суму 43,3 млн.грн., що становить 43,5% загальнообласного обсягу робіт. За обсягами будівельних робіт м.Ужгород посіло перше місце, за темпами приросту – 6.
Більшість будівельних робіт (53,0%) виконано підприємствами, які здійснюють загальне будівництво будівель, переважно це будівництво житлових будинків. Наростили обсяги на будівництві житла порівняно з відповідним періодом попереднього року: ТОВ “Проектно-будівельний комплекс”, ТОВ “Данте-буд” та ТОВ “Турист-ЛТД” у 1,6 – 1,8 р.б.
За характером будівництва обсяги робіт розподілились так: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 90,4% від загального обсягу, решта – з капітального та поточного ремонтів (3,1% та 6,5% відповідно).
Низькою залишається активність будівельних підприємств, як результат їх виробничі потужності у середньому завантажені на третину.


Ірина Гададі – заступник начальника відділу статистики будівництва, капітальних інвестицій та інвестицій зовнішньоекономічної діяльності управління статистики виробництва

 

30 липня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів