Ужгород вибори

В Ужгороді, сьогодні, працюватиме регіональний прес-центр коаліції НУО "Новий вибір-2004" До участі в ньому запрошено журналістів, соціологів, істориків, юристів, довірених осіб, начальників штабів, представників громадських організацій Місце: прес-центр працює за адресою: м. Ужгород, вул. Волошина 26, торговий комплекс "Едельвейс", 26, 4-ий поверх. Час: робота у прес-центрі починається з 14.00 21 листопада і завершується о 02.00 22 листопада (понеділок)

 

Вчорашні повідомлення про "провокації" на Закарпатті

Брутальні порушення закону України про вибори Президента з боку "Нашої України" відбуваються в Ужгороді
Від цетру міста, від вулиці Корзо, включаючи вулицю Швабську, площу Шандора Петефі та проспект Свободи, біля трьохсот молодиків з оранжевими галстуками роздають агітаційні матеріали за Ющенка і проводять агітацію.
У мікрорайонах "Шахта", "Перемога-1" та "Перемога-2" представники Ющенка розклеюють по підїздах багатоповерхівок агітаційні матеріали за кандидата в президенти Віктора Ющенка.
?нтернет-видання ?Репортер?

Група міжнародних спостерігачів зі Словаччини від організації ЕНЕМО у ході перевірки готовності дільничних комісій до виборів завітала до одні?ї з дільниць у селі Тарновці Ужгородського району ТВО ?70.
Спостерігачі близько 17.00 тричі намагалися достукатися до дільниці і перевірити готовність її до виборів. ?м щоразу заявляли з тої сторони дверей: ??діть звідси!?. На четвертий раз невідома особа вийшла і наставивши зброю на спостерігачів зі словами ?Я же вам сказав пішли звідси!? погрожувала їм, навіть не зважаючи на те, що було предявлено посвідчення міжнародного спостерігача, виданого і підписаного ЦВК Останні залишилися без вибору і покинули дільницю.

Андрій Ребрик, "Політична Україна", Закарпатська обл.

Як повідомляють активісти "Чистої України" з Ужгорода, обласне УМВС придумало метод боротьби з перемогою Ющенка на дільниці в Ужгородській центральній міській клінічній лікарні.

Для цього вони визначили хворими і поклали в лікарню майже весь особовий склад ужгородської міліції. Оськільки два-три дні їм в лікарні просто лежати не дозволя? присяга і обов'язок правоохоронця, то між процедурами вони ходять по довколишніх кварталах і знімають оранжеві стрічки з дерев.

 

21 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів