Закарпатці і далі отримуватимуть гроші з колишніх вкладів Ощадбанку

В новому бюджеті на це закладуть кошти

 

Уряд має намір продовжити програму з виплати компенсацій вкладникам колишнього Ощадбанку СРСР для всіх 12 мільйонів чоловік, які втратили свої заощадження.

Про це віце-прем’єр-міністр - міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко заявив під час прес-конференції в Запорізькій обласній державній адміністрації, повідомила прес-служба віце-прем’єра.

"При формуванні бюджету на 2013 рік уряд запланує відповідні кошти. Більш того, якщо в цьому році компенсацію отримають 6000000 чоловік, то в наступному її отримуватимуть 12000000 вкладників ", - зазначив Сергій Тігіпко.

Він також додав, що в цьому році виплата компенсацій проходить спокійно.

"Уряд добре організувало виплати компенсацій у цьому році: не було ні черг, ні паніки. Шість мільйонів колишніх вкладників своєчасно отримають компенсації ", - зазначив Тігіпко.

Віце-прем’єр підкреслив, що виплата компенсацій стала можливою завдяки тому, що уряд забезпечив економічне зростання в країні.

Ощадбанк виплачує гроші не тільки самим вкладникам, але і їх спадкоємцям, у разі якщо вкладник не дожив до дати видачі компенсації і помер в 2005-2012 роках. Правда, родичі вкладників отримують на поховання померлих не по 1000 грн., А по 500 грн.
bagnet.org

 

10 серпня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів