Ужгородська влада не підготувала стенди для політичної агітації

Стверджує громадська організація ОПОРА

 

В Ужгороді стенди для розміщення друкованої політичної реклами не підготовлені – до такого висновку дійшли спостерігачі ОПОРИ.

За підсумком перевірки облаштованих місць, лише один із п’яти стендів є впорядкованим для використання та придатний для розміщення на ньому друкованої агітаційної продукції (вул. Керченська, 7). Ця вулиця веде до кількох дворів багатоповерхових будинків та приватного сектору.

Три стенди-тумби (пр. Свободи, 1; пл.Ш. Петефі; пл. Кирила і Мефодія) виявились не впорядкованими. Вони обклеєні товстим шаром оголошень, який під своєю вагою від вітру в деяких місцях почав лущитись та відпадати.



На вул. Льва Толстого, 8 знаходиться стенд зі склом, який використовується як театральна афіша Закарпатського облмуздрамтеатру, біля якого, власне і знаходиться. На ньому традиційно вивішуються суто оголошення вистав та концертів, які відбуваються в цьому закладі культури.

Таким чином, за підсумком огляду офіційно визначених стендів, Ужгородська міська рада як орган місцевого самоврядування не забезпечила їхньої належної підготовки для розміщення матеріалів друкованої агітації, чим порушила Закону України "Про вибори народних депутатів України" та своє ж рішення, – констатують в ОПОРІ.

Як відомо учора, 8 серпня, закінчився термін, за який органи місцевого самоврядування згідно із Законом "Про вибори народних депутатів" повинні були облаштувати місця для розміщення друкованої агітації.

Міськвиконком Ужгородської міської ради згідно із рішенням №243 від 1 серпня визначив 5 рекламно-інформаційних тумб та стендів, перелік огорож будівельних майданчиків та дошок оголошень на будинках за адресами для розміщення передвиборної інформації.

Станом на 09.08.2012 в Ужгороді на жодній із п’яти згаданих тумб та стендів друкованої агітаційної продукції розміщено не було.

zaholovok

 

10 серпня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів