Олександр Стоян закликав закарпатців 28 жовтня прийти на вибори та проголосувати

14 серпня Свалявський район, що на Закарпатті, відвідав народний депутат України, член фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Стоян. Нардеп побував в обласному дитячому санаторії "Човен", розташованому в Березниках, зустрівся з трудовим колективом цього оздоровчого закладу, а також з жителями сіл Березники та Керецьки

 

У зустрічі із парламентарем взяли участь керівники державних установ та організацій, що знаходяться на території Березниківської та Керецьківської сільських рад, актив місцевих сільських організацій Партії регіонів. Опісля у районному Будинку культури у Сваляві Олександр Стоян провів зустріч із жителями районного центру, серед яких було чимало представників інтелігенції та активістів Партії регіонів. У поїздці Олександра Стояна супроводжував кандидат у народні депутати від Партії регіонів по мажоритарному виборчому округу № 70, обласний депутат, президент Федерації футболу Закарпаття Михайло Ланьо.
Представляючи гостя аудиторії, голова Свалявської районної організації Партії регіонів та Свалявської райдержадміністрації Георгій Уліганинець, поміж іншим, нагадав, що, працюючи на посаді керівника Федерації профспілок України, Олександр Стоян часто бував із робочими поїздками на Закарпатті і, зокрема, у Свалявському районі, тож добре обізнаний не тільки з оздоровчо-рекреаційною сферою, а й з соціально-економічною ситуацією в нашому краї.
Виступаючи перед жителями Свалявщини, Олександр Стоян акцентував увагу присутніх на тих проблемах, які нині особливо хвилюють громадян України, незалежно від місця проживання, а також проаналізував низку проблемних питань, характерних для Закарпаття. Зокрема, представник парламентської фракції Партії регіонів підкреслив, що більшість у Верховній Раді України вже ухвалила пакет законів, спрямованих на реформування цілої низки сфер суспільного життя. Відзначив пан Стоян, що сьогодні, на жаль, не всі кроки на нелегкому шляху реформ з боку партії влади добре сприймаються в Україні, адже частина з них – це доволі непопулярні заходи, до яких досі не хотіла вдаватися жодна політична сила, яка була при владі. Вони ж не хотіли наразитися на неприйняття суспільством, критику і, відповідно, падіння рейтингу. І саме Партії регіонів, починаючи з 2010 року, довелося вирішувати комплекс проблем, які накопичилися за два десятиліття.
- Коли нам дорікали представники опозиції: ось ви обіцяли "покращення життя вже сьогодні", то ми відповідали: "Але ми ж не знали, що життя було так погіршено вже вчора, що ви вже все розвалили, розтягнули, і знадобилося цілих два роки, щоб все-таки підняти економіку, щоб наповнити бюджет, - заявив у своєму виступі політик.
Пан Стоян зауважив, що цього року Парламент вперше проголосував за внесення змін щодо збільшення бюджету на 30 мільярдів гривень. Ці гроші пішли на виконання соціальних ініціатив Президента України. Так, парламентарій під час зустрічей у Березниках і Сваляві наголосив на тому, що саме з ініціативи Президента України Віктора Януковича, зусиллями урядом та за підтримки парламентської більшості було осучаснено пенсії, віднайдено кошти на виплату заощаджень вкладникам ощадбанку СРСР.
Політик також зупинився на кроках, які планує втілити Партія регіонів для покращення соціальних стандартів: підвищення заробітної плати працівникам бюджетних установ, зокрема, працівникам сфери охорони здоров’я, державним службовцям; заохочення роботодавців створювати нові робочі місця; запровадження іпотечного кредитування для молоді; системне реформування вищої освіти, яке передбачає збільшення частки в оплаті за навчання у вишах, яку фінансуватиме держава і, відповідно, зменшення частки, яку вносять за навчання дитини батьки; працевлаштування людей старшого віку (в тому числі перенавчання громадян, які не можуть працювати за своєю професією). Олександр Стоян також пояснив причини, через які наразі не всі програми щодо соціальної підтримки певних категорій населення фінансуються повною мірою, зокрема, "дітей війни", чорнобильців.
Окрім того, парламентарій проаналізував позиції політичних партій-учасниць парламентських виборів, зокрема, наголосив, що лідери багатьох опозиційних політсил вирішили забезпечити собі гарантоване прохідне місце в списку об’єднаної опозиції, оскільки прорахували, що очолювані ними партії не здатні здолати прохідний бар’єр до парламенту. Наприкінці виступу Олександр Стоян закликав присутніх обов’язково взяти участь у голосуванні 28 жовтня, підійти вдумливо до власного вибору і зважити на те, що для завершення розпочатих реформ Партії регіонів потрібен час.
Відтак нардеп на обох зустрічах із закарпатцями представив їм кандидата від Партії регіонів по мажоритарному округу №70 Михайла Ланя, охарактеризував його, як ефективного господарника, людину відому в Закарпатті – депутата обласної ради та людину слова, яка працюватиме у разі обрання до Верховної Ради в інтересах жителів свого виборчого округу.

Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

 

14 серпня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів