Михайла Джанду зареєстровано кандидатом у народні депутати України

Постановою Центральної виборчої комісії № 320 від 13 серпня 2012 року "Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, висунутих Українською Народною Партією, в одномандатних виборчих округах" Михайла Джанду зареєстровано кандидатом у народні депутати України, який балотується по 71 мажоритарному виборчому округу Закарпатської області (Хуст, Хутсьський район, частина Іршавського та Тячівського районів).

 

Один з найбільш відомих політиків-правоцентристів Закарпаття, з 1989 року – член Народного Руху (згодом – Української народної партії), Джанда Михайло Михайлович, народився 4 листопада 1956 року в місті Хуст Закарпатської області, має вищу освіту, професійно займається адвокатською діяльністю, є головою Хустської міської організації УНП, проживає в місті Хуст.
На посаді голови Хустської міської ради у 2002-2010 рр. реалізував чимало позитивних справ на користь громади міста, започаткував проекти у житлово-комунальній сфері, які були реалізовані вперше в Україні.
Основним завданням народних обранців у Верховній Раді Михайло Джанда вважає написання потрібних для України законів, захист прав і свобод громадян, боротьба з корупцією, реформа системи влади та бюджетної політики, створення умов для розвитку виробництва і підприємництва, розвиток села.
За інформацією УНП, кредо кандидата: "безкорисливою роботою довести, що політика може бути чесною, відкритою, справедливою, а депутат – справді народним".

Довідково:
Михайло Джанда є частиною команди УНП, що на парламентських виборах по загальнодержавному виборчому округу підтримує список об’єднання "Наша Україна", в який увійшли представники від Української народної партії та Конгресу українських націоналістів і 30 інших патріотичних громадських організацій.

 

19 серпня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів