Шуфрич хоче знову бути міністром МНС

Правда, не факт, що його призначать

 

Заступник секретаря РНБО Нестір Шуфрич не виключає можливості свого повернення в крісло міністра МНС.

Про це він сказав у понеділок на прес-конференції в Донецьку, відповідаючи на питання журналістів, передає Остров.

"Це визначить команда й президент. Я можу назвати кілька гідних кандидатур на посаду міністра з питань надзвичайних ситуацій. Як визначить президент і наша команда, що сьогодні домінує в уряді, так і буде", - сказав Шуфрич.

На уточнююче питання, чи погодитися він зайняти крісло міністра у випадку ухвалення даного рішення, Шуфрич відзначив: "Я завжди говорив, що я своє серце залишив у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій".

Пізніше він зазначив, що рокіровку, коли крісло міністра МНС було віддано Віктору Балозі, сприйняв "з болем", але тоді ціною були чотири мандати "єдиноцентристів", необхідні для зміцнення більшості.

"Може бути невипадково, але Віктор Іванович із всіх можливих варіантів обрав саме цей. Можливо, він шукав можливість мене кольнути", - припустив він.

"Я одержав можливість подивитися на багато процесів з боку й ви бачите, у підсумку життя розставило на свої місця. Коли в тому ж Цюрупинську була лісова пожежа, Балога дозволив собі піти у відпустку. Я б собі такого ніколи не дозволив, перебуваючи на цій посаді", - резюмував Шуфрич.

 

20 серпня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів