Янукович звільнив Віктора Феєра

і призначив керувати Ковбаска

 

Трьома своїми розпорядженнями, підписаними та опублікованими сьогодні, Президент Віктор Янукович зробив одразу три перестановки на рівні районних держадміністрацій на Закарпатті.

Зокрема, як і передбачало Закарпаття онлайн, розпорядженням № 154/2012-рп В.Янукович звільнив ФЕЄРА Віктора Івановича з посади голови Іршавської районної державної адміністрації Закарпатської області, а на місце, що звільнилося, розпорядженням № 163/2012-рп одразу ж призначив КОВБАСКА Василя Васильовича, якого до того звільнив з посади голови Воловецької РДА.

Іншим розпорядженням за № 162/2012-рп головою Воловецької районної державної адміністрації Закарпатської області призначено КУЛТАНА Василя Михайловича.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, В.Ковбаска було призначено головою Воловецької РДА розпорядженням Президента України від 30 квітня 2010 року.

В.Ковбаскові пророкували крісло голови Іршавської РДА, яке формально звільнилося після того, як заяву на звільнення написав Віктор Феєр. В.Ковбаско – уродженець Іршавщини, – повідомляє “Закарпаття онлайн”

 

24 серпня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів