Сьогодні Наталія Кличко проведе семінар з профілактики раку молочної залози в Ужгороді

Наталія Кличко – дружина лідера партії "УДАР" Віталія Кличка, відомого у Україні спортсмена, мецената та політика, сьогодні, 1 жовтня, перебуває в Ужгороді.

 

За сьогоднішній день вона вже встигла подарувати живий куточок Центру реабілітації дітей з обмеженими можливостями "Дорозі життя", провела круглий стіл з успішними жінками краю, ініціювала старт нового, потужного жіночого руху.
Впродовж візиту її супроводжує давній друг Віталія Кличка, закарпатський підприємець, голова закарпатського "УДАРу" Валерій Пацкан, разом з дружиною, Наталією.
Посол дитячого щастя і жіночого здоров’я в Україні, Наталія Кличко давно займається благодійною та просвітницькою діяльністю у сфері охорони здоров’я й роботи з дітьми. А тому з маленькими мешканцями Центру вона з самого початку поводилася так, ніби вже роками з ними знайома.
"Одній з дівчат я сказала, що вона моя подруга. Тепер в мене є від неї чудесний подарунок – вишита бісером каринка. Ви знаєте, для цих дітей абсолютно не важливо хто я, яку фамілію ношу. На багато цінніша для них є проста турбота", - розповіла Наталія.
Молодшій групі "Дороги життя", де навчаються діти з комплексним ураженням центральної нервової системи, гості подарували розвиваючі іграшки, Наталія спілкувалася та бавилася з малечею, слухала пісні, що їх заспівали діти. Більш дорослі вихованці з іншої групи відразу подружилися з Наталією Кличко, продемонстрували свої вміння куховарити та читати. Наталія висловила ідею про створення виставки робіт, які роблять ці діти. А щоб зробити вклад в їх подальшу реабілітацію, разом з Валерієм Пацканом вона облаштувала у Центрі живий куток з акваріумними рибками та папугами.
"Ось такі, на перший погляд, дрібниці, а насправді – важливі речі робить тендітна жінка по всій Україні, - зазначив Валерій Пацкан, який вже кілька років незмінно допомагає центру. - Цього разу і ужгородські діти з особливими потребами отримали порцію добра та такі важливі для них позитивні емоції".
Також, сьогодні у графіку Наталії Кличко, в якості посла жіночого і дитячого здоров’я – лекція на тему "Профілактика і раннє виявлення раку молочної залози". Захід відбудеться о 17.00 у приміщенні конференц-залу готелю "Інтурист-Закарпаття". Вхід вільний

 

01 жовтня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів