Ківалов обіцяє у понеділок оприлюднити результати виборів

Голова Центральної виборчої комісії Сергій Ківалов заявив, що ЦВК у понеділок до обіду "підіб"є деякі результати голосування."

 

У прямому включенні "5 каналу" з ЦВК пан Ківалов заявив, що ефективність опрацювання бюлетенів залежатиме від того, наскільки швидко будуть надходити протоколи.

Говорячи про свою зустріч з Віктором Ющенком у понеділок, Сергій Ківалов розповів, що розмова торкалась різних питань, в тому числі йому було запропоновано запросити до свого кабінету більш, ніж 30 народних депутатів від опозиції, з якими він не зустрівся:

"Ви зна?те, якщо це ділова розмова, якщо це розмова щодо справи, я готовий до конструктивних розмов. А якщо просто прийти і влаштовувати мітинги, влаштовувати шоу, у мене просто нема? часу на шоу".

Тим часом Штаб Віктора Януковича заявив, що всі можливі порушення під час виборів треба розглядати тільки у суді.

Виступаючи у штабі Януковича, один з керівників штабу, депутат від фракції "Регіони України" Валерій Коновалюк також скритикував опозицію і заявив, що демократія на майдані не робиться.

[i]Підготовлено за матеріалами української служби радіо "Бі-Бі-Сі" [/i]

 

22 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2004-11-23 / 00:09:00

    Democatiya (greek) - vlada narody
    Sho za chysh sobacha pro te sho narod na majdani demokratijy ne robit' ??? Xto she povinen virishyvati spravzhny doly spravzhnix demokratichnix viboriv jak ne narod ?