Кучма: Тимошенко повинна постати перед Генпрокуратурою

Президент Леонід Кучма вважає, що народний депутат України, лідер блоку її імені Юлія Тимошенко повинна не ховатися за депутатський мандат, а постати перед Генеральною прокуратурою і відповісти на її запитання, передає Інтерфакс-Україна.

 

"Не потрібно ховатися за депутатський мандат. Якщо ? питання в Генеральної прокуратури, потрібно, щоб кожна людина перед законом була абсолютно рівною. Якщо помиля?ться Генеральна прокуратура, ? в нас орган - суд - він і скаже сво? слово", - заявив Леонід Кучма.

"А перетворювати парламент на суд, щоб він приймав остаточне рішення, - я категорично проти", - підкреслив Президент. За його словами, це стимулю? інших злочинців шукати захисту від закону в стінах парламенту. "Ми цим да?мо стимул лізти в парламент тим, хто хоче себе захистити від усього, що він наробив і що не відповіда? нашим законам", - сказав глава держави.

"Ми напередодні президентських виборів, ми кажемо, що вибори повинні бути чесними і прозорими. ? я за це, і суспільство за це. А якщо вони повинні бути такими, то всі дії всіх органів влади, у тому числі і парламенту, повинні бути відповідними", - підкреслив Президент.

 

15 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів