Закарпаття: кандидат від УДАРу позиватиметься до кандидата від "Єдиного Центру"

В Ужгороді затримали студенток, які розповсюджували листівки із символікою УДАРу, у яких закликалося не голосувати за єдиного кандидата від партії по "ужгородському" округу, Ростислава Буланова. Як стало відомо представникам УДАРу, до цієї технології причетний колишній секретар Ужгородської міської ради, а тепер керівник виборчого штабу Павла Чучки, Віктор Щадей.

 

В тексті звернення до ужгородців, під фотографією Віталія Кличка, мешканців міста і району закликають віддати свій голос за кандидата від "Єдиного Центру" Павла Чучку, якого, ніби-то, підтримує партія УДАР.

Дані агітаційні матеріали, надруковані без вихідних даних, впродовж дня розповсюджувались по поштових скриньках ужгородських багатоповерхівок і на людних площах міста.

Щоб зупинити правопорушення, представники УДАРу викликали правоохоронців, які і затримали двох студенток поблизу однієї з багатоповерхівок по вулиці Бестужева (т.зв. "Новий район").

За фактом події представники міліції склали протокол і вилучили кілька тисяч екземплярів листівок, які ще не було розповсюджено.

Самі студентки зізналися, що впродовж дня активістами Чучки було розповсюджено десятки тисяч подібних листівок по всьому місту.

Кандидат-мажоритарник по "ужгородському" округу, Ростислав Буланов заявив, що має намір подавати позов до суду, адже дані агітаційні матеріали вводять в оману виборців та можуть суттєво відзначитись на результатах голосування.

"Ми не знаємо скільки таких агіток розповсюджували впродовж виборчої кампанії. Це брудні технології з боку мого опонента, які не гідні кандидата у народні депутати України", – зазначив Буланов.

Голова Закарпатського виборчого штабу УДАРу Валерій Пацкан заявив, що питання підтримати Чучку на даних виборах навіть не стояло на порядку денному партії, бо цей кандидат-самовисуванець – потенційна парламентська тушка. Він вже неодноразово змінював політичну приналежність і готовий домовлятися будь з ким, хто зможе задовольнити його тимчасові амбіції і інтереси.

Він також підтвердив намір представників партії звернутися до суду за фактом даного правопорушення.

За словами свідків, побачивши наряд міліції, дівчата одразу зателефонували керівнику виборчого штабу Павла Чучки, Віктору Щадею, який у телефонному режимі проінформував їх, як діяти у даній ситуації.

Cайт політичной партії УДАР

 

27 жовтня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів