На Хустщині голова комісії від Павла Балоги зіпсувала більше тисячі бюлетенів

Замість "Собору" проштампувала "вибув" по партії "Свобода". Випадково чи навмисно?

 

Як пише сайт KarpatNews, у селі Березово Хустського району на виборчій дільниці № 210618 відбувся безпрецендетний факт – голова комісії (від кандидата в народні депутати України Павла Балоги) Міклуш Вікторія Іванівна неправильно проштампувала всі бюлетені для голосування.
Зокрема, штамп "вибув" вона проставила не на партії "Собор" яка вибула, а на партії "Свобода", яка є учасником виборчого процесу.
Таким чином на дільниці було зіпсовано більше 1200 бюлетенів.
Як інформують юристи, це є підставою для того, щоб визнати вибори по цій дільниці недійсними, як це говорить законодавство (штамп "вибув" можна ставити тільки на тій політичній силі чи кандидатові, по якому прийнято рішення ЦВК, у даному випадку рішення ЦВК було прийняте тільки по "Собору").
Наразі невідомо, чому не було проконтрольоване це питання. І як це так сталося, що так "удружив" молодший Балога "дружній" партії "Свобода", яку весь час у передвиборчий період підтримував Павло Балога.
І взагалі, наразі виникають питання, чи не "помилилася" голова комісії спеціально, щоб повністю визнати недійсним голосування саме по цій дільниці?


karpatnews.in.ua

 

28 жовтня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів