Виборча дільниця на Виноградівщині 2 години працювала без світла

Виборці голосували в темряві

 

На дільниці №210127 у Королеві Виноградівського району Закарпаття майже 2 години не було електрики. Після того як із співробітники РЕМу зв’язалися представники ОВК №73 вони у екстреному порідку взялися усувати причину, через яку дільниця та пів села опинилася без електрики.

“Наша дільниця розташована у сільській школі. Зала для голосувань знаходиться на другому поверсі ЗОШ, -- розповідає телефоном голова комісії виборчої дільниці №210127 Віталія Севереняк . -- Приблизно о 13.00 у нас на дільниці зникло світло. Оскільки кабінки для голосувань в залі розташовані поруч із вікнами. Природного світла вистачало для того, щоб виборці могли ознайомитися та заповнити виборчі бюлетені, тому ми вирішили не переривати виборчий процес. Наразі вже відновили електропостачання на дільниці. Загалом на 15.00 у нас не було жодних скарг від виборців”.

Королево – одно з найбільших сіл Виноградівського району, де розташовано аж три виборчі дільниці. На дільниці № 210127 зареєстровано 1830 виборців наразі з них вже проголосувало понад 520 громадян.
Інф.Бюро "Аналітик-Контент"

 

28 жовтня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів