Литвин: Кучма, Янукович і Ющенко готові до переговорів

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин повідомив, що зараз іде підготовка переговорів діючого Президента України Леоніда Кучми, провладного кандидата на посаду глави держави, прем’єр-міністра Віктора Януковича й опозиційного кандидата в Президенти, народного депутата Віктора Ющенка.

 

Зокрема, Владимир Литвин заявив, що сьогодні він розмовляв з Леонідом Кучмою і Віктором Януковичем, і вони висловили готовність узяти участь у круглому столі.

Крім того, за словами спікера, він розмовляв з представниками Віктора Ющенка, які висловлювали готовність до діалогу, але висунули низку умов.

Литвин повідомив, що передав ці умови Януковичу, і той відповів, що "тема для переговорів ?" і можна говорити про умови.

Зустріч трьох сторін спікер запропонував провести у Верховній Раді. "Місце зустрічі значення не ма?, а ма? значення суть розмови. Сьогодні повинні говорити політики, а якщо вони мовчатимуть, то за них говоритиме вулиця", - підкреслив голова парламенту.

Він також не виключив, що в середу, 24 листопада, може відбутися засідання лідерів фракцій, якщо вони вимагатимуть його провести.

 

24 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів